Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz

News

TÁNCRA PATTANTAK A FINO DOLGOZÓI – ÍGY TELJESÍTETTÉK A JERUSALEMA KIHÍVÁST

Továbbra is töretlen a tavaly indult tánckihívás népszerűsége, a világot, és így Magyarországot is meghódították a ritmikus mozdulatok. A Fino dolgozói is kipróbálták magukat, és táncra pattantak.

More

SZARVASFARM, CSILLAGPARK, TÚRÁK - ILYEN VOLT A FINO NYÁRI TÁBORA

Fino-Food Kft. számára mindig is fontos volt a közösségépítés. Nemcsak a dolgozóknak szerveznek összejöveteleket, hanem a munkatársak gyermekeinek is készülnek programokkal.

More

Családbarát hely tanúsító védjegy

Sikeresen pályáztunk a Családbarát hely tanúsító védjegy bronz fokozatú minősítésére!

More

2020 A TANULÁS ÉS AZ INNOVÁCIÓ ÉVE VOLT A FINO-NÁL

A világjárvány a kaposvári tejüzem életére és működésére is hatással volt, a kihívásoknak pedig a lehető legjobban meg akart felelni a cég. Minderről Szommerné Egyed Lindát, a Fino-Food Kft. ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

More

IDÉN IS SEGÍTETT A FINO

A FINO-FOOD Kft. minden évben olyan jó ügyek mellé áll, amelyek a nehéz helyzetben lévőket hivatottak segíteni. Ennek jegyében a 2020-as esztendőben is számos adománnyal járultak hozzá ezen kezdeményezésekhez, mert adni öröm, adni jó.

More

NEM HAGYTA CSERBEN MIKULÁS A FINO-S GYEREKEKET

Mikulás-csomaggal lepte meg a kicsiket december elején a Fino-Food.

More

EGYÜTT SZÓRAKOZOTT A FINO NAGY CSALÁDJA

Mivel a Fino-Food Kft.-nek fontos a termelés és a hosszútávú, gazdaságos és eredményes működés, ezért a tejüzem nagy gondot fordít a közösség építésre is, arra, hogy a munka mellett a szórakozásra is legyen lehetősége a munkatársaknak.

More

2019 FINO nyári napközi

Már évek óta szervezünk nyári táborokat a dolgozóink és barátaik gyermekei számára.
Júliustól augusztusba átnyúlóan két héten keresztül számtalan különleges programban vehetnek részt az apróságok...

More

Zenét hallgatva könnyebb a munka is :)

A FINO-FOOD Kft. számára fontos, hogy a munkavállalóink munkával töltött mindennapjait minél kellemesebbé tegye. Éppen ezért, munka közben szól a zene!

More

KOMÉTA 9. FARSANGI FÉLMARATON

AZ EGÉSZSÉG ÉS A PÉLDAMUTATÁS KAPOTT FŐSZEREPET A KOMÉTA 9. FARSANGI FÉLMARATONON

More

Kihívásokkal teli esztendőt zárt a Fino

A Fino-Food Kft. a 2018-as évben sem tétlenkedett, volt munka bőven a cégnél. A vállalat nem csupán a tejfeldolgozás terén ért el szép eredményeket, a növénytermesztés és az állattartás is kihívásokkal teli esztendőt zárt.

More

Bestia visited Somogy county

Rozina happily agreed to us inviting her to Somogy county where she could take a look at how our products are produced. Take a look at her adventures with us here in Somogy!

More

Bestia is baking in Somogy county

Rozina was inspired by two of our new products that resulted in her surprising us with a heavenly lunch made of some local raw materials. Check out what she prepared!

More

Rozina has been to Zselic

Rozina has been here with us in Zselic with the Fókusz crew where they took a look at our dairy plant and how Fino products are made. Watch the video from 5:43

More

Rozina was cooking during a press conference

During a press conference held in BESTIA restaurant everyone was mesmerized by the dishes Rozina had prepared using high quality Fino products. Take a look at her ideas for autumn.

More