Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz

News

TÁNCRA PATTANTAK A FINO DOLGOZÓI – ÍGY TELJESÍTETTÉK A JERUSALEMA KIHÍVÁST 2021-09-14

Továbbra is töretlen a tavaly indult tánckihívás népszerűsége, a világot, és így Magyarországot is meghódították a ritmikus mozdulatok. A Fino dolgozói is kipróbálták magukat, és táncra pattantak.

A kaposvári Fino-Food Kft. teljes cégcsoportja feltűnik a kisfilmben, sőt még a Fino Kaposvár SE röplabdacsapat tagjai is kivették részüket a táncos kihívásból. A dolgozók lelkesen és örömmel táncolták végig DJ Master KG és Nomcedo különleges dalát.

https://www.youtube.com/watch?v=0kBk1z3UKDE 


A cég számára fontos a közösségépítés, így a Fino dolgozói a tánckihívás mellett egy kötetlen rendezvényen is ki tudtak kapcsolódni a nyár folyamán. A vállalat egy különleges, Fino Júliális elnevezésű rendezvényt szervezett munkavállalói számára, ahol együtt szórakozhattak.


A majálisra hajazó eseményen lehetett ízletes ételek fogyasztani: hot-dog, kürtőskalács, fagylalt és hűsítő italok mellett jól esett a beszélgetés, és táncolni a Jerusalema zenére.


Közösségépítésre fektették a hangsúlyt, ahol a jó hangulatot a legjobb zenékkel garantálták.

 

Forrás: https://kaposvarmost.hu/hirek/kaposvari-hirek/2021/09/08/tancra-pattantak-a-fino-dolgozoi-igy-teljesitettek-a-jerusalema-kihivast.html?fbclid=IwAR04_3D82RNi0dE_kFE4NIp8kB1UJycUJIWs-hBZr6j5Ar7NvcFMbQKPdoo

Back to News