Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz

News

NEM HAGYTA CSERBEN MIKULÁS A FINO-S GYEREKEKET 2020-12-12

Mikulás-csomaggal lepte meg a kicsiket december elején a Fino-Food.

A cégnél már évtizedes hagyomány, hogy a Finonál dolgozók gyermekei, valamint unokái személyesen is találkozhatnak a nagyszakállú Télapóval, és eltölthetnek egymással néhány boldog, feledhetetlen órát.

Sajnos az idei évben a Mikulásnak és a gyerekeknek is be kellett tartaniuk a járványügyi szabályokat, de így sem maradtak hoppon! A vállalat több, mint 200 darab ajándékcsomagot küldött a Télapó nevében a munkatársak gyermekeinek és unokáinak. A kis zsákok idén is mindenféle finomságot rejtettek, többek között gyümölcslét, csokoládékat, kekszet és nyalókát is.


A kicsik ugyan hiányolták a személyes találkozást a Mikulással, de így is nagyon örültek a nyalánkságoknak. Az eddigi években a személyes találkozás alkalmával különböző tejkészítményeket is kóstolhattak a gyerkőcök, a tavalyi ünnepségről bővebben a Fino-Food Facebook-oldaláról tájékozódhatnak!

A kaposvári tejüzem tehát ebben a nehéz időszakban sem feledkezik meg, hogy munkavállalóiról gondoskodjon, nemcsak munkát adnak, hanem olyan közös programokat is, melyekkel még szorosabbra fűzhetik egymással a kapcsolatot. Az idei évben ugyan mellőzni kellett ezeket a rendezvényeket, de remélik, hogy jövőre ismét együtt örülhetnek a fejlődésnek, sikereknek, ünnepeknek.

Szerző: PMA

Fotós: Fino-Food Kft.

Forrás: https://kaposvarmost.hu/hirek/kaposvari-hirek/2020/12/12/nem-hagyta-cserben-mikulas-a-fino-s-gyerekeket.html

Back to News