Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz

SCHOOL MILK PROGRAM

Through our school milk program we provide the public education institutions with high quality milk, chocolate milk, yogurt and processed cheese so that children are supplied with healthy and nutritious protein source daily.

Az egészséges táplálkozás gyermekkorban kezdődik...

A Fino-Food Kft. hisz abban, hogy a minőségi tejtermék mindennapos fogyasztása rendkívül pozitív hatással van az emberi szervezetre.

A programnak köszönhetően 344 intézményben, közel 51.000 gyermek egészségét támogatva fogyaszthatja a Fino tejtermékeket Somogy, Tolna, Baranya és Zala megye településein.

Az iskolatej programunkban kiváló minőségű tejet, vaníliás tejet, gyümölcsdarabos joghurtot és tömlős sajtot, kefirt és natúr joghurtot biztosítunk a közoktatásban résztvevő intézményeknek, hogy a gyerekek naponta hozzájussanak az egészséges és tápláló fehérjeforráshoz.

60000000116-s34kefirKép9Kép9

Ki akar szuperhős lenni?

szuperhős_1

Kedves Gyerekek!

Az Iskolatej Program célja, hogy minél több tejterméket fogyasszatok annak érdekében, hogy erősek, okosak, gyorsak legyetek, mint a szuperhősök. A tejtermékek fogyasztása – az egyéb fontos táplálékok bevitele mellett – hozzájárul egészségetek fenntartásához. Fontos, hogy már gyerekként elsajátítsátok a helyes táplálkozási ismérveket.

A Program kiváló minőségű tejtermékeinkkel támogatja a Ti egészségeteket! Iskolátokhoz minden nap szállítunk tejet, ízesített tejet, gyümölcsdarabos joghurtot, tömlős sajtot, kefirt és natúr joghurtot. Ezáltal naponta hozzájuthattok az egészséges és tápláló fehérjeforráshoz.

A TOVÁBB gombra kattintva a tej-és tejtermékek szupertitkos összetevőiről olvashatsz.


Tovább

The chart above contains additional information not included in the screen. The whole chart can be seen by moving it to the left and tot he right.

KÜLDJ NEKÜNK ÜZENETET!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, küld el üzeneted:

I accept the Privacy Notice. With my message published and voluntarily submitted by Fino-Food Kft., I consent to Fino-Food Kft. Using my personal data exclusively for answering.

Captcha Verification