Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz

Adatvédelmi szabályzat és nyilatkozat

A Fino-Food Kft. által meghirdetett állásra jelentkezve (JELENTKEZÉS) és önkéntesen beküldött önéletrajzommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Fino-Food Kft. feldolgozza, az adatbázisában rögzítse és tárolja 2 évig annak érdekében, hogy ez idő alatt bármely, számomra releváns állásajánlattal megkeressenek.

Tudomásul veszem, hogy a személyes adatoknak az Adatbázisban történő elhelyezése nem biztosít számomra semmilyen szerzői jogot az Adatbázissal kapcsolatosan, azonban jogomban áll az Adatbázisban elhelyezett személyes adatok módosítását, kiegészítését, frissítését, törlését kérni az allas@fino.hu e-mail címre küldött e-mailben.

Tudomásul veszem, hogy a Fino-Food Kft. a személyes adataim Adatbázisába illesztésével nem vállal olyan kötelezettséget, hogy számomra állást biztosít.

SZEMÉLYES ADATAINAK BIZTONSÁGA

A Fino Portálon elhelyezendő információk feltöltése során a felhasználók olyan adatokat is megadhatnak, amelyek az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján személyes adatnak minősülnek, így azok kezelésére e jogszabály, valamint a 2018. május 25. napján hatályba lépő, az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 számú rendeletének (a továbbiakban: GDPR) az említett dátumtól alkalmazandó rendelkezéseinek rendelkezései az irányadóak.

Az Ön által feltöltött információk bemutatkozási lehetőséget biztosítanak az Ön számára, ezek tartalmáért Ön felel. A Fino-Food Kft. az Ön által megadott információkért, ill. azok valóságtartalmáért mindennemű felelősséget kizár. Vállalatunk, mint adatkezelő, a megadott adatokat kizárólag a munkaerő toborzás-kiválasztás céljára használja fel. 

HOZZÁJÁRULÁS AZ ADATKEZELÉSHEZ

A felhasználó jelentkezésével kifejezetten hozzájárul, hogy az Adatkezelő a jelentkezéshez kötelezően előírt adatait kezelje.

AZ ADATKEZELÉS MÓDJA ÉS CÉLJA

Az adatokat kizárólag a Fino-Food Kft. erre a feladatra kijelölt munkatársai fogják kezelni, az adatfeldolgozás folyamatához semmilyen külső (harmadik) személyt nem veszünk igénybe. Az adatok kezelésének célja, hogy Önt hozzásegítsünk ahhoz, hogy e weboldal igénybevételével bemutatkozási, megjelenési lehetőséget kapjon. Az Ön által megadott adatokat bármikor töröltetheti az adatbázisunkból. Az adatbázisban nyilvántartott személyes adatait 3. félnek nem adjuk ki.

A FELHASZNÁLÓK ADATKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS JOGAI

A személyes adatait érintő, Öntől érkező bármely panasz, kérés vagy kérdés megválaszolása a Fino-Food Kft. részéről írásban, az Ön által megadott e-mail címre történik.

A Fino-Food Kft. csak indokolt esetben, és csak a karrier oldalunk igénybevételével kapcsolatosan keresi Önt, elsősorban telefonon, e-mailben vagy postai úton kizárólag az Ön által megadott elérhetőségeken. Abban az esetben, ha kérdése merült fel, vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba vállalatunkkal az allas@fino.hu email címen keresztül, hogy mielőbb válaszolhassunk.
Amennyiben fentiek az Ön számára elfogadhatóak, úgy kérjük, jelölje meg azt és lépjen az Elfogadom gombra!

  • Jelen adatkezelési tájékoztatót elfogadom és tudomásul veszem, egyúttal hozzájárulok ahhoz, hogy a HR osztály a kiválasztásig tárolja adataimat.
  • Jelen adatkezelési tájékoztatót elfogadom és tudomásul veszem, egyúttal hozzájárulok ahhoz, hogy a HR osztály az adatbázisában, a jelentkezéstől számított 2 éven keresztül tárolja adataimat annak érdekében, hogy aktuális állásajánlatával megkeressen.