News

EGYÜTT SZÓRAKOZOTT A FINO NAGY CSALÁDJA

Mivel a Fino-Food Kft.-nek fontos a termelés és a hosszútávú, gazdaságos és eredményes működés, ezért a tejüzem nagy gondot fordít a közösség építésre is, arra, hogy a munka mellett a szórakozásra is legyen lehetősége a munkatársaknak.

More

Zenét hallgatva könnyebb a munka is :)

A FINO-FOOD Kft. számára fontos, hogy a munkavállalóink munkával töltött mindennapjait minél kellemesebbé tegye. Éppen ezért, munka közben szól a zene!

More

2019 FINO nyári napközi

Már évek óta szervezünk nyári táborokat a dolgozóink és barátaik gyermekei számára.
Júliustól augusztusba átnyúlóan két héten keresztül számtalan különleges programban vehetnek részt az apróságok...

More

KOMÉTA 9. FARSANGI FÉLMARATON

AZ EGÉSZSÉG ÉS A PÉLDAMUTATÁS KAPOTT FŐSZEREPET A KOMÉTA 9. FARSANGI FÉLMARATONON

More

Kihívásokkal teli esztendőt zárt a Fino

A Fino-Food Kft. a 2018-as évben sem tétlenkedett, volt munka bőven a cégnél. A vállalat nem csupán a tejfeldolgozás terén ért el szép eredményeket, a növénytermesztés és az állattartás is kihívásokkal teli esztendőt zárt.

More

Bestia visited Somogy county

Rozina happily agreed to us inviting her to Somogy county where she could take a look at how our products are produced. Take a look at her adventures with us here in Somogy!

More

Bestia is baking in Somogy county

Rozina was inspired by two of our new products that resulted in her surprising us with a heavenly lunch made of some local raw materials. Check out what she prepared!

More

Rozina has been to Zselic

Rozina has been here with us in Zselic with the Fókusz crew where they took a look at our dairy plant and how Fino products are made. Watch the video from 5:43

More

Rozina was cooking during a press conference

During a press conference held in BESTIA restaurant everyone was mesmerized by the dishes Rozina had prepared using high quality Fino products. Take a look at her ideas for autumn.

More